top of page
Zakelijke bijeenkomst

Downloadcenter

Downloadbare content :

Hikvision iVMS4200 Series 2020

  • iVMS-4200-clientsoftware is een veelzijdige beveiligingsbeheersoftware voor de DVR's, NVR's, IP-camera's, encoders, decoders, beveiligingspanelen, video-intercomapparaten, toegangscontrole-apparaten, enz. De software biedt meerdere functionaliteiten, waaronder real-time liveweergave , video-opname, zoeken en afspelen op afstand, bestandsback-up, alarmontvangst, persoonsbeheer, toegangscontrole, video-intercom, veiligheidscontrole, tijd en aanwezigheid, enz., zodat de aangesloten apparaten kunnen voldoen aan de behoeften van bewakingstaken.

  • Met de flexibele gedistribueerde structuur en gebruiksvriendelijke operaties wordt de clientsoftware breed toegepast op bewakingsprojecten van middelgrote of kleine schaal.

1 HK.png
1 HK 2.png

HikConnect/iVMS 4500

  • Met de HikConnect app kunt u overal ter wereld met internetverbinding uw camerabeelden live bekijken, terugspoelen en gebeurtenissen opslaan in uw telefoon. Ook is deze app geschikt als u een Hikvision IP intercom heeft, kunt u via uw mobiel de deur openen en met uw bezoek communiceren via uw telefoon door de intercom (buitenpost).

Hik-Connect.jpg
Hik connect.png

Bekijk ook 

Downloads voor Dahua Camera

Download de benodigde softwares & applicaties voor onze systemen

Downloads voor Jablotron 100 serie

Download de benodigde softwares & applicaties voor onze systemen

Bekijk Downloads

Downloads voor Hikvision Intercom

Download de benodigde softwares & applicaties voor onze systemen

Bekijk Downloads
De Helpcentrum pagina is eigendom van MegTech B.V. en is bedoeld om klanten ondersteuning te bieden voor onze producten en diensten.
Alle rechten voorbehoudend © 2020 MegTech Beveiliging