top of page
Megtech 1.jpeg

Over Ons

Kom meer te weten over ons.

Wie zijn wij?

Wij zijn zelf ondernemers. Wij weten dus hoe kostbaar uw tijd is. Wij helpen u graag met uw beveiligingssystemen en installaties  zodat u zich kunt concentreren op uw job.

Verder houden wij van praktisch en eerlijk advies. Geen dikke rapporten en vage tips maar praktische hulp waar u echt iets aan heeft. Bij ons krijgt u  waar voor uw geld!

Wilt u nog geen voltijds web advies  aannemen maar wilt u wel meer zichtbaarheid en klanten? Wij helpen u graag waar, wanneer en net zolang u ons nodig heeft.

Kom in contact met ons of vraag een offerte aan voor een beveiligingsinstallatie. Zelf producten kopen? Dat kan uiteraard ook bij onze uigebreide webshop.

Erkend beveiligingsbedrijf

Megtech Beveiliging is een erkend beveiligingsbedrijf dat geregistreerd staat met het lidnummer : 18462 bij de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). 

VEB 1111111.png

Onze doelstelling

Megtech Beveiliging is principe niet alleen onze technologie niet alleen op de voet volgen, ook in het licht van de technologische ontwikkelingen in ons vakgebied met getrainde menskracht en creativiteit om te verhuizen naar de toekomst te presenteren door het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Video als MAS telefoons en non-imaging intercom en telefoons, spraak, intercom systemen door het toevoegen van modellen om onze nieuwe intercom en telefoon-modellen, met gips en flush opties we zijn verheugd aan te bieden onze gewaardeerde klanten wens.

Officiële Importeur

Sinds 2007 zijn wij trotse importeur van MAS Intercom van Benelux. Wij proberen kwaliteit te leveren op het gebied van intercom. Ook wordt onze Domoticasysteem beheert met het nieuwe MAS Intercom. Naast dat u kunt zien wie er voor de deur staat, kunt u ook heel uw huis of pand bedienen met uw mobiel of tablet. Met ons uitgebereide MAS Intercom kunt u uw alarmsysteem, domoticasysteem en het huidige intercomsysteem samen koppelen. 

11111.png
MAS Intercom
wolkenkrabbers

Wie zijn wij?

Neem een kijkje over onze diensten

Onze tevreden klanten

Logo 12.jpeg
Logo 2.jpg
sixt-vector-logo.png
Logo 3.png
Logo 4.png
Logo 11.jpg
logo 1.jpg
Logo 14.png
Logo 23.png