top of page

Camerabeelden terugkijken in de app DMSS op je mobiel of tablet

Natuurlijk, het bekijken van opgenomen camerabeelden via de DMSS-app op je telefoon of iPad is een nuttige functie. Hier volgen de stappen om opgenomen camerabeelden terug te kijken:


1. Open de DMSS-app: Ga naar het startscherm van je telefoon of iPad en zoek naar het pictogram van de DMSS-app. Tik erop om de app te openen.

2. Inloggen op je account: Log in op je DMSS-account als je dat nog niet hebt gedaan. Voer je inloggegevens in en tik op "Inloggen" om toegang te krijgen tot de app.

3. Selecteer de camera: Kies de camera waarvan je de opgenomen beelden wilt bekijken. De lijst met camera's wordt meestal weergegeven op het hoofdscherm van de app. Tik op de specifieke camera waarvan je de opnames wilt zien.

4. Toegang tot de opgenomen beelden: Zoek naar de optie om opgenomen beelden te bekijken. Dit kan worden aangegeven door een kalenderpictogram of een 'Playback' (afspelen) optie. Meestal is dit te vinden in de hoek van het scherm.

5. Selecteer de datum en tijd: Kies de datum en tijd waarop je de opnames wilt bekijken. Gebruik de kalenderfunctie om de specifieke datum te selecteren en schuif vervolgens naar het juiste tijdstip waarvan je de opnamen wilt bekijken.

6. Bekijk de opgenomen beelden: Nadat je de gewenste datum en tijd hebt geselecteerd, zal de app de beschikbare opnames tonen. Je kunt de video's selecteren om ze af te spelen. Vaak kun je spelen, pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen met de afspeel bedieningen in de app.

7. Extra functies: Afhankelijk van de app-versie en de functies die door de fabrikant zijn ingebouwd, kun je mogelijk ook andere handige functies gebruiken, zoals het markeren van belangrijke fragmenten, het maken van screenshots of het delen van opgenomen beelden met anderen.

Onthoud dat de specifieke stappen en functionaliteiten kunnen variëren afhankelijk van de versie van de DMSS-app en de instellingen van het camerasysteem waarmee je verbonden bent. Over het algemeen biedt de app echter intuïtieve opties om opgenomen beelden terug te kijken en te beheren.Toch onduidelijk? Hieronder hebben we een korte video fragment hoe je de camerabeelden terug kunt kijken!Comentários


Os comentários foram desativados.