top of page

MyJablotron downloaden op iOS (iPhone/iPad)


  1. Open de App Store: Zoek op je iOS-apparaat naar het pictogram van de App Store, dat eruitziet als een blauwe 'A' op een witte achtergrond.

  2. Zoek naar "MyJablotron": Tik op het zoekpictogram (meestal een vergrootglas) rechtsonder in de App Store en typ "MyJablotron" in de zoekbalk bovenaan het scherm.

  3. Selecteer de juiste app: Na het invoeren van de app-naam, zal de App Store mogelijke zoekresultaten tonen. Zoek naar de officiële "MyJablotron" app die wordt uitgegeven door Jablotron Security.

  4. Kies de app: Tik op de juiste app in de zoekresultaten om naar de app-pagina te gaan.

  5. Download en installeer: Op de app-pagina, tik op de knop met de tekst "Downloaden" of het wolkpictogram met een pijl naar beneden. Mogelijk wordt er om je Apple ID en wachtwoord gevraagd. Voer deze gegevens in om door te gaan met de download en installatie.

  6. Wacht op de installatie: De app begint te downloaden en installeren. De voortgang wordt weergegeven door een cirkelvormige voortgangsindicator op het app-pictogram. Zorg ervoor dat je apparaat verbonden blijft met internet tijdens dit proces.

  7. Open de app: Zodra de installatie is voltooid, verschijnt de app op je beginscherm. Tik erop om de app te openen.

  8. Inloggen of registreren: Om in te kunnen loggen in de app, moet je een e-mail adres en wachtwoord invullen. Deze gegevens worden na de installatie, naar uw mail verzonden om in de app MyJablotron in te kunnen loggen. Heeft u geen installatie bij ons gedaan? Geen probleem. Bij het programmeren van het Jablotron 100 serie, moet u uw gegevens in de Cloud zetten. Na dit proces, krijgt u automatisch een e-mail met uw inloggegevens waardoor u kunt inloggen in de app MyJablotron.

  9. Volg eventuele verdere instructies: Mogelijk moet je extra stappen voltooien binnen de app om deze te configureren en te laten werken met je beveiligingssysteem.

  10. Begin met het gebruik: Zodra de app correct is geïnstalleerd en geconfigureerd, kun je beginnen met het gebruik ervan om je beveiligingssysteem te beheren en te controleren.

Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt tijdens het downloaden en installeren van de app, en zorg ervoor dat je iOS-apparaat voldoet aan de systeemvereisten van de app om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

Commentaires