top of page

MyJablotron downloaden op Android


  1. Open de Google Play Store: Zoek op je Android-apparaat naar het pictogram van de Play Store, dat lijkt op een gekleurde driehoek die omgekeerd staat.

  2. Zoek naar "MyJablotron": Tik op het zoekpictogram (meestal een vergrootglas) en typ "MyJablotron" in de zoekbalk bovenaan het scherm.

  3. Selecteer de juiste app: Na het invoeren van de app-naam, zal de Play Store mogelijke zoekresultaten tonen. Zoek naar de officiële "MyJablotron" app die wordt uitgegeven door Jablotron Security.

  4. Kies de app: Tik op de juiste app in de zoekresultaten om naar de app-pagina te gaan.

  5. Download en installeer: Op de app-pagina, klik op de knop met de tekst "Installeren". Mogelijk wordt er om toestemming gevraagd voor bepaalde machtigingen die de app nodig heeft. Accepteer deze om door te gaan met de installatie.

  6. Wacht op de installatie: De app begint te downloaden en installeren. De voortgang wordt weergegeven door een voortgangsbalk. Zorg ervoor dat je apparaat verbonden blijft met het internet tijdens dit proces.

  7. Open de app: Zodra de installatie is voltooid, verschijnt er een knop met de tekst "Openen". Tik erop om de app te openen.

  8. Inloggen of registreren: Om in te kunnen loggen in de app, moet je een e-mail adres en wachtwoord invullen. Deze gegevens worden na de installatie, naar uw mail verzonden om in de app MyJablotron in te kunnen loggen. Heeft u geen installatie bij ons gedaan? Geen probleem. Bij het programmeren van het Jablotron 100 serie, moet u uw gegevens in de Cloud zetten. Na dit proces, krijgt u automatisch een e-mail met uw inloggegevens waardoor u kunt inloggen in de app MyJablotron.

  9. Volg eventuele verdere instructies: Mogelijk moet je extra stappen voltooien binnen de app om deze te configureren en te laten werken met je beveiligingssysteem.

  10. Start het gebruik: Zodra de app correct is geïnstalleerd en geconfigureerd, kun je beginnen met het gebruik ervan om je beveiligingssysteem te beheren en te controleren.


Let op: Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt tijdens het downloaden en installeren van de app en houd rekening met de systeemvereisten van de app om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met jouw apparaat.

Comments