top of page

Camerabeelden terugkijken op een Decoder of NVR

Het bekijken van opgenomen camerabeelden op een Dahua Network Video Recorder (NVR) of decoder kan verschillen op basis van het specifieke model en de softwareversie. Over het algemeen volgen de meeste Dahua NVR's vergelijkbare stappen om opgenomen beelden te bekijken. Hier zijn de stappen die je zou kunnen volgen:


1. Toegang tot het NVR-systeem: Zorg ervoor dat je verbonden bent met hetzelfde lokale netwerk als je Dahua NVR. Klik op de rechtermuis knop van de Decoder of NVR die verbonden is via een USB. Heeft u geen muis aangesloten? Sluit dan een muis aan om het systeem te beheren.


Klik vervolgens op ''Menu''. Vervolgens komt er een inlogscherm waarbij je moet inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen, kom je terecht in het hoofdmenu. Daarin kun je het systeem bedienen.


2. Navigeer naar de opname-instellingen: Nadat je bent ingelogd, zoek je in het menu naar de sectie voor opname-instellingen of 'Playback' (afspelen). Dit kan verschillen per versie van de interface van de Dahua NVR.


3. Selecteer de camera en datum/tijd: Kies de specifieke camera waarvan je de opnames wilt bekijken. Daarnaast kun je de datum en tijd selecteren waarop je de opnamen wilt zien. Dit wordt meestal gedaan via een kalenderachtige interface.


4. Start het afspelen van opnames: Nadat je de camera en de datum/tijd hebt geselecteerd, zou je een tijdlijn moeten zien die de opgenomen beelden aangeeft. Klik of sleep over de tijdlijn om de opgenomen beelden van die specifieke tijd weer te geven.


5. Bedien de weergave: Eenmaal begonnen met afspelen, kun je gebruikmaken van de afspeelbedieningen, zoals play, pauze, stop, snel vooruit spoelen, langzaam afspelen, etc., om door de opnames te navigeren.


6. Opslaan of delen van beelden: Afhankelijk van de NVR-functionaliteit kun je mogelijk specifieke delen van de opgenomen beelden opslaan op je computer of ze delen met anderen.


Houd er rekening mee dat de specifieke stappen kunnen verschillen op basis van het Dahua NVR-model en de gebruikte softwareversie. Als je problemen ondervindt of als je gedetailleerde instructies wilt specifiek voor jouw model, raad ik aan de handleiding van jouw Dahua NVR te raadplegen. Deze handleiding biedt vaak gedetailleerde informatie over de bediening en functies van je specifieke model.
Comments


Commenting has been turned off.