top of page

DMSS app installeren op Android

Het installeren van de "DMSS" app op een Android mobiel of tablet is een vrij eenvoudig proces. "DMSS" is een applicatie ontworpen voor het bekijken en beheren van beveiligingscamera's en is beschikbaar in de Google Play Store. Volg deze stappen om de app te installeren:


  1. Toegang tot de Google Play Store: Ga naar het startscherm van je Android apparaat en zoek naar het pictogram van de Google Play Store. Tik erop om de Store te openen.

  2. Zoek naar "DMSS": Tik op het zoekpictogram (het vergrootglas) bovenaan in de Play Store en typ "DMSS" in de zoekbalk. Druk op Enter of tik op het zoekpictogram om te zoeken.

  3. Selecteer de juiste app: Zoek naar de app met de naam "DMSS" en het logo van de ontwikkelaar "Dahua Technology Co., Ltd." Klik op de app om naar de downloadpagina te gaan.

  4. Installeer de app: Tik op de knop "Installeren" op de app-pagina. Voordat de installatie begint, moet je mogelijk de app toestemming geven voor bepaalde toegangsrechten op je apparaat. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

  5. Open de app: Nadat de installatie is voltooid, kun je op "Openen" tikken vanuit de Google Play Store of ga naar het startscherm van je apparaat en zoek naar het pictogram van "DMSS". Tik op het pictogram om de app te openen.

  6. Inloggen of registreren: Bij het eerste gebruik vraagt de app mogelijk om in te loggen met een bestaand account of om een nieuw account aan te maken.


Let op: Zorg ervoor dat je een compatibele versie van de "DMSS" app downloadt die geschikt is voor je Android-besturingssysteem. Houd ook rekening met de mogelijke incompatibiliteit met oudere Android-apparaten die mogelijk niet aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Zodra de installatie is voltooid en je camera's zijn toegevoegd, kun je de "DMSS" app gebruiken om live videostreams van je beveiligingscamera's te bekijken, opgenomen beelden te controleren en andere functies te gebruiken die beschikbaar zijn in de app.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.