top of page

DMSS app installeren op IOS (iPhone/iPad)

Het installeren van de "DMSS" app op een iPhone of iPad met iOS is een vrij eenvoudig proces. "DMSS" is een applicatie ontworpen voor het bekijken en beheren van beveiligingscamera's en is beschikbaar in de App Store van Apple. Volg deze stappen om de app te installeren:

  1. Toegang tot de App Store: Ga naar het startscherm van je iPhone of iPad en zoek naar het pictogram van de App Store. Tik erop om de App Store te openen.

  2. Zoek naar "DMSS": Tik op het zoekpictogram (het vergrootglas) rechtsonder in de App Store en typ "DMSS" in de zoekbalk bovenaan het scherm. Druk op Enter of tik op het zoekpictogram om te zoeken.

  3. Selecteer de juiste app: Zoek naar de app met de naam "DMSS" en het logo van de ontwikkelaar "Dahua Technology Co., Ltd." Tik op de app om naar de downloadpagina te gaan.

  4. Installeer de app: Tik op de knop "Downloaden" of het wolkpictogram met een pijl om de app te downloaden. Mogelijk moet je je Apple ID-wachtwoord of Face ID / Touch ID-verificatie invoeren om de download te autoriseren.

  5. Open de app: Zodra de download en installatie zijn voltooid, kun je op "Openen" tikken vanuit de App Store of ga naar het startscherm van je iPhone of iPad. Zoek naar het pictogram van "DMSS" en tik erop om de app te openen.

  6. Inloggen of registreren: Bij het eerste gebruik vraagt de app mogelijk om in te loggen met een bestaand account of om een nieuw account aan te maken.

Let op: Zorg ervoor dat je een compatibele versie van de "DMSS" app downloadt die geschikt is voor je iOS-besturingssysteem. Houd ook rekening met de mogelijke incompatibiliteit met oudere iOS-apparaten die mogelijk niet aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Zodra de installatie is voltooid en je camera's zijn toegevoegd, kun je de "DMSS" app gebruiken om live videostreams van je beveiligingscamera's te bekijken, opgenomen beelden te controleren en andere functies te gebruiken die beschikbaar zijn in de app.

Comments


Commenting has been turned off.